CONDIȚIILE DE UTILIZARE

Înainte de a utiliza serviciul nostru, citiţi REGULILE ŞI CONDIŢIILE noastre.

CONDIȚIILE DE UTILIZARE

Bine ați venit pe site-ul ONE CALL CENTER. ONE CALL CENTER oferă acest site în conformitate cu următoare regule și condiții. Vizitând site-ul web ONE CALL CENTER (în continuare "Site"), sunteți de acord cu acești regule și condiții. Vă rugăm să le citiți cu atenție. În plus, atunci când utilizați orice serviciu actual sau viitor ONE CALL CENTER sau afacerea acestuia, activitatea dvs. va fi guvernată de principiile, condițiile și acordurile (denumite în continuare „Termeni”) aplicabile acestui serviciu sau afacerii. Dacă regulile de utilizare a unor astfel de servicii nu respectă aceste Condiții, atunci Condițiile vor avea o mare forță.

CONFIDENȚIALITATE

Consultați Politica noastră de confidențialitate, care reglementează, de asemenea, șederea dvs. pe acest Site, pentru a înțelege principiile activității noastre.

COMUNICĂRI ELECTRONICE

Când vizitați Site-ul sau ne trimiteți un e-mail, comunicați cu noi electronic și, prin urmare, ne acordați permisiunea dvs. de a primi mesajele noastre în format electronic. Vă putem contacta prin e-mail sau vă putem trimite notificări pe acest Site. Sunteți de acord că toate acordurile, notificările, informațiile / accesul și alte mesaje trimise electronic îndeplinesc toate cerințele valabile, din punct de vedere legal, care necesită ca aceste mesaje să fie în scris.

DREPTURI DE AUTOR

Tot conținutul de pe acest Site, inclusiv textul, grafică, logo-uri, pictograme pentru butoane, imagini, clipuri audio, descărcări digitale, colectare de date și software, este proprietatea ale ONE CALL CENTER sau a furnizorilor de conținut ale acestuia și este protejat de legile internaționale relevante și de legile europene privind drepturile de autor ale mărcii ONE CALL CENTER. Tot conținutul de pe acest Site este proprietatea exclusivă a ONE CALL CENTER și este protejată de drepturile de autor ale Uniunii Europene și ale comunității internaționale. Tot software-ul folosit pe acest Site este proprietatea ale ONE CALL CENTER sau a furnizorilor de software și este protejat de Uniunea Europeană și de drepturile de autor internaționale ONE CALL CENTER.

MĂRCI COMERCIALE

Grafica, logo-urile, titlurile paginii, pictogramele butoanelor, scripturile și numele serviciilor noastre sunt mărci înregistrate sau mărci comerciale ale ONE CALL CENTER în Uniunea Europeană și în alte țări. Mărcile comerciale și identitatea mărcii ONE CALL CENTER nu pot fi utilizate în combinație cu niciun produs sau serviciu care nu este ONE CALL CENTER, în niciun fel care poate confunda intenționat sau neintenționat clienții sau poate provoca, în orice fel, atitudine necorespunzătoare sau defăimătoare fașă de ONE CALL CENTER.Toate celelalte mărci înregistrate pe acest site care nu sunt deținute de ONE CALL CENTER sunt proprietatea proprietarilor respectivi, care pot fi sau nu asociate sau sponsorizate de ONE CALL CENTER.

LICENȚĂ ȘI ACCES PE SITE-ul

ONE CALL CENTER vă acordă o licență limitată pentru accesul și utilizarea personală a acestui site, dar nu pentru descărcare (în afară de memorie în cache a paginii) sau pentru modificarea oricărei părți a acesteia, cu excepția cazului în care ați primit acordul scris de la ONE CALL CENTER. Această licență nu permite revânzarea sau utilizarea comercială a acestui Site sau a conținutului acestuia; orice utilizare derivată a acestui Site sau a conținutului acestuia; orice descărcare sau copiere a informațiilor despre cont sau orice utilizare a tehnologiilor de extragere a datelor, roboți sau colectori de date și extractoare similare. Dacă ONE CALL CENTER nu prevede altfel într-o licență separată, dreptul de a folosi orice software, date, documentație sau alte materiale care pot fi obținute sau descărcate de pe Site (inclusiv datele de la Connection Developer) sunt reglementate de acești Termeni și condiții sau ONE CALL CENTER, dacă aveți un cont ONE CALL CENTER. Acest Site sau orice altă parte a acestui Site nu poate fi reprodusă, duplicată, copiată, vândută, revândută, vizitată sau utilizată în alt moduri comerciale fără acordul scris al ONE CALL CENTER. Este interzisă crearea sau utilizarea tehnologiilor de încadrare pentru a ascunde orice marcă, logo sau alte informații confidențiale (inclusiv imagini, text, aspectul paginii sau formular) a ONE CALL CENTER fără acordul său scris. Este interzisă utilizarea meta tag-urilor sau a oricărui alt „text ascuns” folosind numele sau mărcile comerciale ale ONE CALL CENTER fără acordul scris al ONE CALL CENTER. Orice utilizare neautorizată încetează autorizația sau licența eliberată de ONE CALL CENTER. Aveți un drept limitat, revocabil și neexclusiv de a crea un hyperlink către pagina principală a site-ului, dacă acest link nu prezintă ONE CALL CENTER sau produsele sau serviciile sale ca false, înșelătoare, subordonate și nu le descrie în alt mod ofensator. Este interzisă utilizarea logo-ului ONE CALL CENTER sau a altor grafice sau mărci comerciale ale companiei ca parte a legăturii fără permisiunea scrisă specială.

CONT

Dacă utilizați acest site, sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității contului și a parolei dvs. pe site-ul web ONE CALL CENTER, precum și pentru restricționarea accesului la computerul dvs. și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate acțiunile care se produc folosind contul sau parola. ONE CALL CENTER își rezervă dreptul de a refuza serviciile, de a încheia conturile, de a șterge sau de a modifica conținutul la discreția sa. Dacă utilizați acest Site și înregistrați un cont, confirmați că aveți toate drepturile relevante pentru a efectua această acțiune (adică aveți vârsta legală și sunteți responsabil pentru acțiunile dvs.). Este interzisă utilizarea Site-ului de către minori, precum și de persoanele care îl pot utiliza numai cu permisiunea specială a tutorelui și care nu au primit o astfel de autorizație în conformitate cu regulile stabilite de legea aplicabilă. If you use this Site and register an account, thus you confirm that you have all the relevant rights to commit such an action (i.e., you are an adult responsible for your actions). The Site is prohibited to use by minors, as well as the persons who can use it only with the special permission of a guardian, without obtaining such a permission in the manner prescribed by applicable law.

SERVICII DE TERȚI

Când utilizați Site-ul, puteți accesa servicii (făcând clic pe link-ul de servicii furnizat în afara Site-ului) care sunt asociate cu ONE CALL CENTER, dar nu sunt proprietatea acestuia, adică acestea sunt servicii ale unor terți (acestea includ, pe lângă alte servicii, sisteme de plată, servicii de rețea partenere etc.). ONE CALL CENTER nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru astfel de servicii și utilizarea acestora. Răspunderea ONE CALL CENTER se încheie atunci când părăsiți site-ul făcând clic pe linkul interactiv al serviciilor terțe.

Vă rugăm să rețineți că ONE CALL CENTER va folosi un furnizor de servicii de plată pentru a procesa plățile. Tranzacția va fi afișată în contul dvs. sub forma de Mylivemedium.

RECENZII, COMENTARII, MESAJE ȘI ALT CUPRINS

Vizitatorii pot posta recenzii, comentarii și alt conținut, precum și pot oferi sugestii, idei, comentarii, întrebări sau alte informații dacă conținutul lor nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, obsesiv din punct de vedere al confidențialității, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu este dăunător sau neplăcut pentru terți și nu conține sau nu constă în viruși, campanii politice, aplicații comerciale, scrisori de fericire, scrisori în vrac sau orice alte forme de spam SAU FRAUDĂ. Este interzisă utilizarea unei adrese de e-mail false, înlocuirea unei alte persoane fizice sau juridice sau înșelăcirea în caz contrar a informațiilor despre cardul de credit sau a altor informații. ONE CALL CENTER își rezervă dreptul (dar nu se angajează) să elimine sau să modifice un astfel de conținut, dar nu promite să revizuiască periodic materialele publicate. Prin publicarea sau trimiterea materialelor, cu excepția cazului în care se specifică altfel, acordați ONE CALL CENTER un drept neexclusiv, irevocabil, perpetuu, cu posibilitatea sublicenței de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea texte derivate, distribui și afișa astfel de conținut în toată lumea orice media. Dvs. acordați ONE CALL CENTER și persoanelor sub-autorizate dreptul de a utiliza numele pe care îl publicați cu acest conținut, dacă au nevoie. Utilizatorilor și terților li se permite să descarce anumite programe, aplicații, biblioteci, date, coduri de eșantion și alte coduri din secțiunile publice de pe Site. Utilizatorul recunoaște că (a) ONE CALL CENTER nu controlează software-ul terților, (b) utilizatorul utilizează orice software a terților, pe riscul său și pe cheltuiala sa, și (c) software-ul terților poate fi supus unei licențe separate, care este determinat de persoana care publică astfel de materiale. Utilizatorul reprezintă și garantează că deține sau controlează în orice caz toate drepturile asupra conținutului, inclusiv orice software a terților pe care îl publică; că conținutul este precis; faptul că utilizarea conținutului furnizat de acesta nu încalcă acești Termeni și nu dăunează niciunei persoane fizice sau juridice; și că va despăgubi ONE CALL CENTER pentru orice pierdere suferite ca urmare a unor reclamații legate de conținutul oferit. ONE CALL CENTER are dreptul, dar nu este obligat să monitorizeze și să modifice sau să șteargă nicio activitate sau conținut al utilizatorului de pe Site. Conținutul publicat de dvs. sau de către terți nu ar trebui să încalce acești Termeni sau să provoace prejudicii oricărei persoane fizice sau juridice. În caz contrar, utilizatorul trebuie să compenseze pentru ONE CALL CENTER toate sumele necesare sau pierderile / cheltuielile efectuate ca urmare a revendicărilor legate de conținutul furnizat de utilizator, precum și costurile ONE CALL CENTER suportate pentru sprijinul legal al acestor procese. ONE CALL CENTER nu este responsabil pentru conținutul publicat de utilizatori sau terți.

RESPECTAREA DREPTULUI DE AUTOR

ONE CALL CENTER respectă proprietatea intelectuală a altora. Dacă credeți că lucrarea dvs. a fost copiată sau folosită cu încălcarea dreptului de autor, urmați notificările și procedurile noastre pentru a depune o reclamație privind drepturile de autor.

DECLINAREA DE OBLIGAȚII DE GARANȚIE ȘI DECLARAȚIA DE RESPONSABILITATE LIMITATĂ

ACEST SITE ȘI TOATE INFORMAȚIILE, CONȚINUTUL, MATERIALELE, PRODUSELE (INCLUS ORICE PROGRAM), SERVICII, ETC., CARE SUNT DISPONIBILE PE ACEST SITE, OFERITE DE ONE CALL CENTER conform principiului "CUM ESTE\ ȘI "DACĂ ESTE" DACĂ ESTE DISPONOBIL" , DACĂ ALTĂ NU ESTE SPECIFICATĂ ÎN SCRISOARE. Toate PRODUSELE ONE CALL CENTER (creme active și geluri) sunt supuse unor studii clinice OFERITE DE LEGEA APLICABILĂ și respectă cerințele REGULAMENTARE pentru produsele cosmetice de ACEST TIP. ONE CALL CENTER NU FACE NICI O REPRESENTARE ȘI NU DĂ NICI O GARANȚIE DIRECTĂ SAU INDIRECTĂ PRIVIND FUNCȚIONAREA ACESTUI SITE SAU INFORMAȚII, CONȚINUT, MATERIALE, PRODUSE (INCLUSIV NICI SURSE) SAU SERVICII, DISPONOBOLE PE ACEST SITE, SAU ALTE OPȚII / SERVICII DISPONIBILE PE ACEST SITE. ACORDĂȚI CĂ UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE RESPONSABILITATEA voastră PERSONALĂ ȘI SE IMPLEMENTEAZĂ LA RISCUL ȘI LA CONTUL DUMNEAVOASTRĂ. ONE CALL CENTER ÎN MĂSURĂ DEPLINĂ, PERMISĂ DE LEGEA APLICABILĂ, SE REFUZĂ DE TOATE GARANȚIILOR DIRECTE ȘI INDIRECTE, INCLUZÂND, DAR NU SUNT LIMITATE DE GARANȚIE INDIRECTĂ DE COMERCIALITATE PENTRU O VALOARE TARGETĂ. ONE CALL CENTER NU GARANTEAZĂ CĂ ACEST SITE; INFORMAȚIA, CONȚINUTUL, MATERIALELE, PRODUSELE (INCLUS ORICE SOFTWARE) SAU SERVICII DISPONIBILE PE SITE, SAU ALTE PRODUSE DISPONIBILE PE ACEST SITE ȘI SERVERELE LUI SAU SUNT TRIMISE PE E-MAIL DE LA ONE CALL CENTER NU CONȚINE VIRUSURI SAU ALTE COMPONENȚI DĂUNĂTOARE. ONE CALL CENTER NU ESTE RESPONSABIL PENTRU DAUNE PROVENITE DIN UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU ORICE INFORMAȚII, CONȚINUT, MATERIALE, PRODUSE (INCLUS SOFTWARE) SAU SERVICIILE, DISPONIBILE PE SUTE-u, SAU ALTE OPȚIUNI DISPONIBILE PRIN ACEST SITE, INCLUZÂND DAR NU SE LIMITĂ LA DOMENII DIRECT, INDIRECT, ACCIDENTAL, SANCȚIONATOR ȘI DAUNE ADVERSE. Toate PRODUSELE ONE CALL CENTER (creme active și geluri) sunt supuse unor studii clinice OFERITE DE LEGEA APLICABILĂ și respectă cerințele REGULAMENTARE pentru produsele cosmetice de ACEST TIP.

LEGI APLICABILE

Vizitând acest Site, sunteți de acord că ONE CALL CENTER acționează în conformitate cu legile aplicabile din Republica Letonia, inclusiv atunci când trimiteți litigiile pentru examinare și luând în considerare litigiile. Condițiile de utilizare a Site-ului sunt reglementate exclusiv de legile Republicii Letonia.

LITIGII

Orice litigiu care se referă în orice mod la vizitarea Site-ului sau a serviciilor furnizate de ONE CALL CENTER sau pe Site-ul său, cu condiția ca negocierile preliminare să nu fi dat rezultate satisfăcătoare pentru toate părțile, trebuie soluționate în instanțele Republicii Letonia în conformitate cu jurisdicția stabilită. Legea aplicabilă, iar utilizatorul este de acord cu exclusivitatea acestei jurisdicții și locației.

POLITICA, SCHIMBAREA ȘI NECESITATEA SITE-ului

Verificați celelalte reguli de pe acest site (inclusiv, dar fără a se limita la Termenii de plăți recurente și Politica de livrare, deoarece guvernează vizita dvs. pe Site. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale Site-ului nostru, în Politica și ale Termenilor adevărate și condiții în orice moment. Dacă oricare dintre aceste condiții este nevalidă sau din orice motiv nu este aplicabilă, această condiție este considerată separabilă și nu afectează validitatea și aplicabilitatea oricărei alte condiții rămase.

Vă mulțumim pentru apel, vă vom contacta în curând